Vihdin 4H-Yhdistys ry. 2020

4hlogo
vihti siluetti2

Lapsi ja nuorisotyö

Kerhot ja klubit

Hei kaikki nuoremmat ja vanhemmat lasten ja nuorten kanssa toimimisesta kiinnostuneet! Tule 4H-kerhon kerhonjohtajaksi tai 4H-kurssien ohjaajaksi!

MINÄKÖ KERHONJOHTAJAKSI?
Päästäksesi kerhonjohtajaksi sinun täytyy olla 13 vuotta täyttänyt. Kerhonjohtajana pääset ohjaamaan ja suunnittelemaan kerhoa omalla alueellasi ja näin edesauttamaan nuorisotyötä kotipaikallasi. Tehtävässäsi tarvitset aktiivista ja vastuuntuntoista otetta työhösi.

KOULUTUS
Vihdin 4H-yhdistys kouluttaa sinut tehtäviisi. Koulutus tapahtuu kurssimuotoisena sekä kerhonjohtajille että kurssienvetäjille. Kursseilla opit ryhmän vetoa, saat kerhoideoita, kerromme sinulle tarkempaa tietoa 4H-järjestöstä jne.

KERHOKORVAUS
Kerhonjohtajana toimiessasi voit myös ansaita itsellesi jonkin verran taskurahaa. Jokaisesta kerhokerrasta maksamme palkkion, jonka suuruus määräytyy suorittamistasi 4H-kerhonjohtajien kursseista.

MIKSI KANNATTAA LÄHTEÄ MUKAAN?
Kerhonjohtajana saat arvokasta työkokemusta ja pääset mukaan innostavaan ja kivaan toimintaan. Työsi on samalla hyödyllistä ja tarpeellista alueellesi.

Kerhon suunnittelussa otetaan huomioon sinun mielenkiintosi ja osaamisalueesi eli jos olet kiinnostunut eläimistä, voimme suunnata kerhon sen mukaan. Toiminnan tulee olla kuitenkin 4H-tavoitteiden mukaisia. Tavoitteitammehan ovat esim. tekemällä oppiminen, sosiaalisuuden kehittäminen ja omatoimisuuden edistäminen. Tukena ja ohjaajana sinulla on Vihdin 4H-yhdistyksen työntekijät sekä muut kerhonjohtajat ja kurssienohjaajat. Et siis ole yksin työssäsi.

Saat lisätietoja Vihdin 4H-Yhdistyksestä. Tule rohkeasti mukaan ja saat roppakaupalla uusia kokemuksia.

Tulevat kerhonjohtajakoulutukset näet Ajankohtaista-palstalta!

Photo crop (ripped edge A)

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player