Vihdin 4H-Yhdistys ry. 2020

4hlogo
vihti siluetti2

Leirit

SEIKKAILULLISET KESÄLEIRIT Vihtijärvellä 3.-7.6. sekä 10.- 14.6.
7-13 vuotiaille
Leiriohjelmassa erilaisia jännittäviä pajoja kuten kokki- ,sirkus-, lelu- ja kädentaitopajat. Kokkipajoissa teemme päivittäin välipalat itse, lelupajassa tuunataan vanhasta uutta, seikkaillaan metsässä majoja rakentaen sekä tekemällä omia pienoismaailmoja. Seikkailuradalla ratkaistaan arvoituksia ja suoriudutaan yhteistyöllä seikkailuhaasteista. Kannonkolon Ellin liikkuva leikkimökki on mukana leirillä ja siellä saa vapaasti pelata. Telttoja tulee pihaan, jos joku haluaa testata ulkona nukkumista.
Vietämme aikaa rannalla yhteisten pelien ja uimisen parissa sekä tietysti leiriläisille on leirikaste ja vapaata yhteistä aikaa iltanuotiolla.
Leirin hinta on jäsenille 120 € ja ei jäsenille 135 €. sis.ohjelman, materiaalit, ruokailut ja majoituksen sekä tapaturmavakuutuksen.
Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset vihti@4h.fi

VILLIBISNES-LEIRI yli 13-vuotiaille Vihtijärvellä 4.-5.6.

Leirillä käydään nuorten kanssa läpi yrittäjyyttä sekä keskustellaan mahdollisen oman 4H-yrityksen perustamisesta. Lisäksi järjestetään koulutusta kerättävistä kasveista, niiden tunnistuksesta ja käsittelystä sekä hygieniasta. Leirin aikana lähdetään luontoon yhdessä opettelemaan kasvien oikeaoppista keräämistä ja käsittelyä. Kerätyille kasveille pyritään löytämään ostaja kevään aikana.
Leiri on maksuton.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: vihti@4h.fi

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player